Γενικά

H παρούσα ιστοσελίδα περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), της εταιρείας με την επωνυμία  DΙVΟLΙΝΙ ΛΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, που εδρεύει στην Καλαμαριά, οδός Αλικαρνασού 6, ΤΚ 55133, τηλ. +30 2311222117 και e-mail:info@divolini.gr, για την κατά το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, με δυνατότητα ενημέρωσης για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, καθώς και πραγματοποίησης αγορών, εξ’ αποστάσεως διαδικτυακής ή τηλεφωνικής παραγγελίας προϊόντων επί πληρωμή, υπό την επιφύλαξη επάρκειας των αποθεμάτων.

Όροι και προϋποθέσεις

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος ή προβαίνει σε τηλεφωνική παραγγελία, θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που  διατυπώνονται.Αποστολή ή τηλεφωνική καταχώρηση της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.

Παραγγελία προϊόντων

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, ή μέσω τηλεφώνου αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως, ρυθμιζόμενη, μεταξύ άλλων, και από το Νόμο 2251/1994 περί «Προστασίας των καταναλωτών», όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα και από τη σχετική ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Προκειμένου να προβεί σε ηλεκτρονική παραγγελία, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να κάνει εγγραφή στην ιστοσελίδα DIVOLINI, καταχωρώντας τα απαιτούμενα στοιχεία (ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, Κωδικό Εισόδου (Username) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password)]. Εναλλακτικά, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να καταχωρήσει ηλεκτρονική παραγγελία και ως μη εγγεγραμμένο μέλος, δηλαδή ως Επισκέπτης.

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται, έναντι καταβολής προς την DIVOLINI του αντιστοίχου αναγραφόμενου τιμήματος, δίνονται διαδικτυακώς εγγράφως από τον πελάτη δια της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας που υπάρχει στον παρόντα ιστότοπο και είναι δεσμευτικές μόνον εφόσον έγιναν δεκτές από την εταιρία, κατόπιν ενημέρωσης για την παραγγελία που θα λάβει ο πελάτης με την Επιβεβαίωση Παραγγελίας, και αποστέλλεται με e-mail, σε συνέχεια υποβολής της παραγγελίας.

Προκειμένου να καταχωρηθεί τηλεφωνική σας παραγγελία, με πληρωμή μέσω αντικαταβολής, θα κληθείτε να παράσχετε τηλεφωνικά τις εξής πληροφορίες, Τον κωδικό προϊόντος που επιθυμείτε να προμηθευτείτε, καθώς και τα εξής προσωπικά σας στοιχεία: ονοματεπώνυμο, αριθμό κινητού τηλεφώνου, διεύθυνση αποστολής και διεύθυνση e-mail, την τελευταία εφόσον διαθέτετε.

Στις αναγραφόμενες τιμές λιανικής των διάφορων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του ιστοτόπου συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α.

Ακύρωση ή τροποποίηση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας καλώντας μας στο 2311222117 ή μέσω e-mail στο eshop@divolini.gr. Αναλόγως του σταδίου εξέλιξης της παραγγελίας σας, θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε. Στην περίπτωση που επιθυμείτε τροποποίηση της παραγγελίας σας, μπορείτε να το δηλώσετε τηλεφωνικά ή γραπτά σε διάστημα δύο ωρών από την ώρα καταχώρησης της.

Παράδοση και Έξοδα αποστολής

Όλα τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε στην Ελλάδα  και ειδικότερα στον τόπο που μας έχετε υποδείξει κατά την παραγγελία σας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) ή με μεταφορική εταιρία σε διάστημα από 2-5 εργάσιμων ημερών ανάλογα τον τόπο προορισμού. Οι αποστολές των δεμάτων  πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

•           Courier με παράδοση στην πόρτα σας

Στην περίπτωση που  επιλέξετε τη συγκεκριμένη επιλογή, η παραγγελία σας θα αποσταλεί με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier. Το κόστος αποστολής είναι από 5 έως 10 ευρώ ανάλογα το είδος που θα επιλέξετε. Η αγορά συγκεκριμένων ειδών δεν δίνει την επιλογή της courier.

•           Μεταφορική εταιρία με παράδοση στο πεζοδρόμιο

Στην περίπτωση που επιλέξετε την επιλογή της αποστολής του δέματος σας με μεταφορική εταιρία, η παραγγελία σας θα αποσταλεί με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία και αυτόματα το σύστημα θα σας χρεώσει το κόστος αποστολής. Η παράδοση του δέματος γίνεται έως το πεζοδρόμιο της διεύθυνσης που έχετε δηλώσει. Αν η διεύθυνσή που δηλώσετε  είναι εκτός μεγάλης πόλης (δηλαδή χωριό, κωμόπολη) τότε θα πρέπει να μεταβείτε στο πρακτορείο μεταφορών να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας. Το κόστος αποστολής με μεταφορική εταιρία είναι από 4 εώς 6 ευρώ ανάλογα το είδος που θα επιλέξετε.

Σε όλες τις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

 Η DIVOLINI δεσμεύεται να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός των ανωτέρω εργασίμων ημερών ενώ επιφυλάσσεται για τις περιπτώσεις όπου ο  χρόνος αποστολής θα διαφοροποιείται, για το οποίο θα ενημερωθείτε σχετικώς από την εταιρεία

Επιστροφή προϊόντων

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος μπορεί να λάβει χώρα επιστροφή χρημάτων ή αντικατάστασή του. Τα έξοδα επιστροφής του δέματος στην εταιρία, καθώς και τα έξοδα αποστολής του νέου, επιβαρύνουν τον πελάτη. Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον πληρούνται  οι παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Επικοινωνήσετε την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη μέσω email στο eshop@divolini.gr, αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό παραγγελίας και το είδος που επιθυμείτε να επιστρέψετε. Η επιστροφή πρέπει να γίνει σε διάστημα 15 ημερολογιακών ημερών. Εναλλακτικά μπορείτε να καλέσετε στο……
  • Το προϊόν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε
  • Έχετε λάβει έγγραφη έγκριση επιστροφής στο e-mail σας

Έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε την πίστωση του ποσού της αξίας του προϊόντος που επιστρέφετε, προκειμένου να το χρησιμοποιήσετε μελλοντικά και το αργότερο εντός εξαμήνου από την ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού επιστροφής. Ειδικά εάν η επιστροφή οφείλεται σε διαπιστωμένη ελαττωματικότητα του προϊόντος, μπορείτε να μας ζητήσετε την επιστροφή των χρημάτων σας.

Eφόσον πληρούνται οι ως άνω προϋποθέσεις, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα στην εξής διεύθυνση

«DIVOLINI, Αλικαρνασού 6, 55133, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη. Τηλ 2311222117 »

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, και αναλόγως με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας, η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός δεκαπέντε 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε την επιστροφή σας.

Υπαναχώρηση

Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση εντός 14 ημερολογιακών ημερών Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει 14 ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της ημέρας που έγινε η παραλαβή του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή σάς επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να μας ενημερώσετε για την απόφαση σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο eshop@divolini.gr

Πληρωμή και ασφάλεια συναλλαγών

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

  1. Με Αντικαταβολή. Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής εφαρμόζεται μόνο στην αποστολή με courier. Το κόστος αντικαταβολής είναι 2 ευρώ.
  2. Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω του συστήματος ηλεκτρονικής πληρωμής της Alpha bank
  3. Με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας:

EUROBANK

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: DIVOLINI ΛΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙKH

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ:0026.0014.25.0201063717

ΙΒΑΝ:GR5102600140000250201063717

BIC / SWIFT: ERBKGRAA

ALPHA BANK

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ:

IBAN:GR7201407020702002002018888  

Μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε το αποδεικτικό της πληρωμής στο e-mail eshop@divolini.gr αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας.

Η κατάθεση για την παραγγελία σας πρέπει να πραγματοποιείται εντός 3 εργάσιμων ημερών, διαφορετικά θα ακυρώνεται αυτόματα.

Οι κάρτες που υποστηρίζονται από το τραπεζικό σύστημα έιναι VISA, MASTERCARD και MAESTRO.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η προστασία προσωπικών δεδομένων διέπεται από τις αρχές του Ν. 2472/97 όπως αυτός τροποποιήθηκε από τον Ν. 3471/2006 για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων. Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.divolini.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων www.divolini.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Η σύνδεσή σας στο τραπεζικό σύστημα, για την on-line πληρωμή, είναι ασφαλής διότι χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer).

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.